19. 09. 2016.

SŽ – Sedlec-Prčice x TnS/Pece 10:3(8:1)


Ve druhém utkání podzimní sezóny se nám nevydařil zejména začátek. Během 5 minut jsme prohrávali 4:0. Problémy nám dělala zejména kvalitní záloha soupeře, která si dělala na hřišti co chtěla a výborná útočnice, která předčila naše obránce ve všech činnostech. (Možná jsme měli málo času na předzápasovou přípravu, vše bylo takové hektické. Musíme naplánovat odjezdy na venkovní utkání s větší rezervou.) Po tomto šokujícím úvodu jsme se protrápili do půle, ale skóre bylo už hrozivé 8:1. Jediný pěkný okamžik z naší strany byla parádní Lukášovo hlava po rohovém kopu.
Řekli jsme si v kabině, že zkusíme zabrat a nemyslet na výsledek a hlavně začít hrát normální fotbal a ne jen totální destruktivní defenzívu. Kluci si to opravdu vzali k srdci a zlepšili všechno. Výsledek se brzy dostavil, když po pěkné přímočaré akci zakončil k tyči Ondra. Hra se zcela vyrovnala a druhý poločas byli na hřišti rovnocenní soupeři. Hodně zlepšil výkon i Matěj, který chytil několik tutovek soupeře.

Je potřeba zúročit tvrdě získanou zkušenost z úvodního debaklu v dalších utkáních. Hraje se 70minut a ne jen 35.

Naše sestava: Ivo, Matěj (GK), Adam F., Otto, Roman, Jakub (G:1), Daniel, Tomáš, Matyáš, Filip, Martin, Ondřej (G:1), David (C), Václav, Lukáš (G:1), Adam M.