12. 09. 2016.

Mistrovský turnaj MP v Benešově


Druhé kolo mistrovských turnajů OP MP skupiny „B“ se odehrálo v neděli 11.9. od 14:00 na hřišti v Benešově. O víkendu se nám sešla spousta omluvenek a do Benešova nakonec přijelo dvanáct hráčů. Pro všechny zúčastněné to byl náročný turnaj, v každém týmu zbyl jen jeden hráč na střídání. V nedělním odpoledním vedru si všichni hráči sáhli na dno svých sil. Každý zápas hrajeme na 2 x 15 minut a v součtu tří zápasů měl každý v nohách minimálně 70 minut, ale všichni to zvládli na jedničku a smekám před jejich výkonem. Mladším hráčům nakonec pomohl v brance Dominik Ku., aby měli alespoň jednoho na střídání při zranění Vojty H.

Pecerady A – Nespeky 6:6
Ze souboje našich starších hráčů s Nespeky se pomalu začíná stávat El Clásico. Vyrovnaný zápas skončil opět remízou.

Pecerady B – Benešov 1:12
Naši mladší hráči tentokrát podlehli techničtějším hráčům Benešova, za který už nastoupil i Adam S.

Pecerady A – Pecerady B 9:1
Vzájemný zápas našich hráčů už nebyl tolik jednoznačný jako před týdnem. Marodkou oslabené tými si ale nic nedarovali, a šli do zápasu naplno.

Pecerady B – Nespeky 1:7
Ve třetím zápase už byla na hráčích znát únava, ale přesto se na soupeře vrhli bez respektu. Nespeky zatím předvádí výbornou hru a vítězství si nenechali utéct.

Pecerady A – Benešov 6:5
Naši starší hráči vstoupili do zápasu s Benešovem se vzpomínkou na minulý týden a představou o lehkém vítězství. Ale dnešní sestava Benešova ukázala svou sílu a po poločase vedla. Hráči se ale nevzdali, bojovali, zápas otočili a nakonec uhájili těsné vítězství.

Naše hra má stále mezery a prostor ke zlepšení. Ale i v oslabení hráči ukázali bojovnost a zápal pro hru. Nezbývá než marodům popřát brzké uzdravení a doufat, že se na dalším turnaji sejdeme ve větším počtu. Zvlášť, když hrajeme doma v Peceradech.

Naše sestava:
Tonda Kr. (G), Tonda Ka., Torka, Vojta M. (G), Lukáš K., David
Dominik Ku. (G), Matěj, Jára, Lukáš V., Dominik Ka. , Vojta H., Vašek H.